keskiviikkona, toukokuuta 23, 2007

Talousrakennuksen puutyöt edistyvät hyvin ja huomenna torstaina päälle nousee liimapuupalkit. Sitä myöten päästään tekemään autokatoksen kattorakenteet. Kattopellitys lähestyy - teen huomenna sopimuksen konesaumapeltikatosta paikallisen kanssa jos Viron pojista ei kuulu mitään uutta.

Jotain säätöä jää autokatoksen pilareiden suhteen kun kaksi rakennuksen puoleisen pilari pitää jättää toistaiseksi pois ja rakenne tukea tilapäiselle pukilla. Pilarit saadaan paikalleen vasta kun pintarappaus on tehty ts. ensi vuonna.

Vastaava kävi tänään toteamassa paikallaan valujen tilan - ontelossa ei olekaan ongelmaa koska jää alaslaskuihin. Olouoneen pilarivalu piikataan tasaiseksi. Autokatoksessa vaivannut seinän vinous osoittautui pilarin vinoudeksi.

Huomenna kivekuormat nousevat toiseen kerrokseen ja ladonta alkaa. Sähkäri käy jatkamassa huomenna aamusta putkia siten että ladonnassa päästään metriin ontelon pinnasta.

Saunalla ei mitään näkyvää edistystä.

Tänään liityttiin kunnalliseen jätehuoltoon ja Sol käy tuomassa reilu kolmesataa litraisen jäteastian - saan rakennusaikaiset sekajätteet kätevästi pois jaloista.