maanantaina, helmikuuta 16, 2009

Viikonloppuna ei keretty raksalle kuin sunnuntaina. Tällöin siivottiin alakerran olohuone ja ruokailutila kaikesta työmaarojusta. Hioin timantilla laattojen reunat ja isommat patit pois lattiasta - vielä jäi muutama kohopaikka hiottavaksi. Täytin isommat kuopat 3100:lla praimerin päälle. Pitää huomenna jatkaa kuoppien ja nystyjen tasaamista.

Tänään sain keittiön saarekkeeseen kytkettyä talousvedet päälle ja viemärin kuntoon. Ensimmäistä kertaa kun tekee niin kovin hitaasti homma eteni. Avarsin kaappirungon pohjaa jotta sain vesiputket paremmassa asennossa hanalle. Kiinnitin muoviset tuloputket parista kohtaa kiinnikkeillä kaappirunkoon ja liitin tuloputket hanan flex-putkiin. Kiristelin kohtuullisen varovaisesti mutta ainakaan koekäytössä liitokset eivät tihkuneet. Samalla kävin läpi hanan muut liitokset ja kiinnityksen pöytään. Viemäriputket jotka tulivat altaan mukana toimivat passelisti kun jatkoin viimeistä suoraa lattiayhteeseen menevää putkea 50mm viemäriputkella. Putki oli kaiketi 500mm pätkä enkä katkaissut sitä vaan työnsin sitä reilusti 70mm viemäriputken sisään. Kun olin kiristellyt viemärin liitokset paikalleen oli aika koettaa sitä - hyvin näytti toimivan eikä vuotoja näkynyt. Pitää tarkkailla käytössä jos lämpötilavaihtelut löysyttävät liitoksia.

Sähkäri ei päässyt tänään paikalle vaan homma siirtyi keskiviikkoon. Putkarin pitäisi kytkeä huomenna puhdistamo päälle.