sunnuntaina, kesäkuuta 17, 2007

Hyvä viikonloppu.

Lauantaina oli talkoot Tompan ja Jarin kanssa ohjelmana päärakennuksen sisätäytöt. Aivan sairas homma vaikka 46m3 sepeliä tuli hihnakuljettimelle sisälle kasoihin ja jäi vain levittämisen vaiva. Aamulla aloitettiin puoli yhdeksän aikaan ja Tompan kanssa lopeteltiin joskus iltapäivällä viideltä - tänään oli paikat vähän jäykät. Sisällä on nyt kauttaaltaan puoli metriä sepeliä mutta vaatii vielä tasauksen ja tiivistämisen - pääsen tekemään sen vasta kun työnaikaiset tukipilarit saadaan pois. LVI-urakoitsija käy huomenna tekemässä viemärit ylä- ja alakertaan.

Kattoristikot päärakennukseen tulevat huomenna maanantaina.

Yläkerrassa oli perjantaina ladottu pari varvia edellisen valun päälle mutta viikonloppuna siellä ei tapahtunut mitään - tulee kavereille kiire saada runko ladottua toppiin torstain valuun. Siitä ei tingitä.

Talousrakennuksessa peltikattomies viimeisteli katon perjantaina.

Saunalla timpuri on vaiheessa katon kanssa - sieltä puuttu vielä räystäslautoja ja muuta ulkoverhoilua. Kävi tänään sunnuntaina muutaman laudan lyömässä. Peltiseppä on edennyt saunan katon kanssa varsin mukavasti ja alkuviikosta se on finaalissa.

Tänään sunnuntaina sain osaltani talousrakennuksen valukuntoon: ylimääräiset sepelit ulos ja pohjan tiivistäminen täryllä - ei todellisuudessa tiivisty paljoa koska haravalla oli edelleen ihan helppo tehdä viimeisiä tasauksia. Päälle 200mm styroksia limittäin, valuverkko 25mm korokeilla ja 150mm korkeat valukaistaleet reunoille. Verkko on vähän turhan paljon limittäin mutta katsotaan voiko jäädä. Valuverkkoon sähkäri käy laittamassa lattialämmityksen kaapelit ja termostaatit. Valu on keskiviikkona samalla kertaa naapurin autotallin kanssa.