sunnuntaina, huhtikuuta 20, 2008

... viikolla ei sitten minun toimesta muuta tapahtunutkaan. Hätäpoistumistiet oli asennettu viikolla - sopimuksen mukaan piti tulla jo 2007 syyskuussa! Samalla oli saunalla korjattu kattoturvatuotteiden asennuksia paremmin sopimaan takkahuoneen hormin läpiviennin kanssa.

Lauantaina tuli tehtyä pitkä päivä. Ison makkarin seinät ja smyygit tuli läpikäytyä timantilla. Kaikissa kolmessa makkarissa tasoitin kipsillä smyygien ympäristöt tasoitemiesten speksien mukaan sekä vedin muutaman isomman harkkosauman kipsillä tukkoon. Alakerrassa tein saman olohuoneessa parin ikkunan ja oven kanssa. Madalsin makuuhuoneen sisäikkunan aukon viidellä sentillä yläreunastaan. Tein L-mallisen muotin laudoista ja työsin välin laastia täyteen. Poistan muotin vasta viikolla - laasti oli vielä sitoutumassa. Samalla oikaisin parit ovenkarmit makuuhuoneissa.

Tänään oikaisin meidän makuuhuoneen väliseinän päädyt laastilla ja sammalla kävi ilmeiseksi että vaatehuoneen sisäkulma on pirun vino. Oli pakko oikaista kulma ja seinä 60cm syvyydeltä. Yläosastaan sinne meni täyttöjä reilun parin sentin paksuudelta. Täytin puhtaasti laastilla - kipsiä en käyttänyt. Timpurihommia oli sen verran että piti rakentaa tasoitemiehiä varten porraskuiluun kaksi siirrettävää työtasoa jotka tueataan aukon reunoihin.

Huomenna on tarkoitus hioa porraskuilun seinät, piikata porrasvalojen sähköjohdolle ura kantavan väliseinän päähän, täyttää tk-tilan seinän ja katon väli ja katsoa ehtiikö oikaista porraskuilussa kerrosten välissä oleva hammastus tasoiteurakkaa varten. Ainakin yksi ulkokulma yläkerrassa on vielä oikaisematta ja vessan seinät hiomatta.

Viikolla pitäisi saada yläkerta urakan kannalta kokonaan valmiiksi ja viikonloppuna siirtyä avotilan yläosiin, olohuoneikkunoiden smyygeihin sekä oikaista olohuoneen korkea seinä.