sunnuntaina, joulukuuta 28, 2008

Viikko meni joululomaillessa mökillä - mukavaa oli ja luntakin just sen verran että Caisla pääsi pulkkamäkeen. Vesi oli melkein kivijalassa joten poikkeuksellisen korkealla oli.

Ennen joulua sain raksalla kodinhoitohuoneessa pesualtaan kiinnitettyä hanoineen. Varsinaisten työtasojen liitäminen toisiinsa saumattomasti vaati enemmän kikkailua ja ruuvipuristimia kuin mitä kuvittelin - tasot olivat hivenen kieroja. Onnistui kuitenkin.

Tänään säädin työtason paikalleen jotta silityslautamekanismi pääseen toimimaan kunnolla. Kävin ovien saranat pikaisesti läpi jotta ovet istuvat viimeistellysti. Eniten aikaa meni pyykkikorien asennusten kanssa kun eivät suosiolla mahtuneet kaappirunkoon. Kaappirungosta piti poistaa etusidepuu jotta ylimmäisen korin kiskot saa aivan työtason alapintaan kiinni. Sain jätettyä korien väliin hyvän sentin tilaa samoin kuin alakorin ja kaapin tason väliin - noi Norscan korit venyy kuitenkin käytössä sen verran että jos on ihan millilleen sovitettu korkeuden puolesta niin rupeaa laahaamaan ajan kuluttua.

Kodinhoitohuoneessa pitää vielä tehdä vesiasennukset pyykkärille, kiinnittää hanaan tulot, kasata viemäriputket, sähkärin asentaan tasovalot ...