sunnuntaina, lokakuuta 19, 2008

Eilen vedin yläkerran toisen keskuspölynimurin linjan iv-kuilusta wc:n seinästä sisään odottamaan lopullista imupisteen asennusta yläaulan seinään. Iv-kuilussa on tk-tilaan menevä läpivienti tiivistetty urtsulla ja laitoin viisi tyhjääkurkkutorvea varmuuden vuoksi varalle jos alhaalta pitää saada tuotua vielä joku kaapeli ylös. Nostan kurkkutorvet muurattavan väliseinän päälle alaslaskuun.

Tänään sain pesuhuoneen puuttuvan väliseinän ensimmäisen harkkovarvin muurattua paikalleen. Kaatojen vuoksi lattia ei ole suorassa joten lähtö on nyt kiilattu ja saneerauslaastilla muurattu vaateriin. Tartunnat otetaan sekä saunan- että suihkutilan seinistä 8 millin harjateräksellä. Pääsen muuraamaan seinän todennäköisesti nyt viikolla ylös asti - saunan osalta seinä nousee vain viitisen varvia jotta ikkunalle jää tila.

Löylyhuoneessa eristin seinät 30 millin saunasadulla ja urtsulla. Loistava tuote asennuksen helppouden ja työstettävyyden vuoksi. Tavaraa pitää hakea joku kymmenen arkkia lisää jotta saadaan katto ja loput seinistä tehtyä - sitten päästään vedeneristämään ja laatoittamaan saunan lattia. Kaadot saunassa näyttivät ihan riittäviltä.