lauantaina, huhtikuuta 11, 2009

Noniin. Eilen perjantaina aloitettiin faijan kanssa pääsiäisen urakka liimaamalla alakerran vessaan pöntto paikalleen. Liimaus tehtiin Sika tiivistys-liimausmassalla. Alle laitetiin ohjeen mukaiset kolme kiilaa per puoli ja yksi keulille. Tänään viimeistelin pöntön taivuttelemalla kromiputkesta huuhteluvesiputken. Hyvä tuli ja näyttää toimivan. Historiallinen hetki jolla rakennusaikainen puusee siirtyy naftaliiniin. Kiinnitimme pesuhuoneeseen molemmat HansGrohen suihkujärjestelmät ja kun ei manuaaleja kumpikaan jaksanut lukea etukäteen niin piti tehdä pariin kertaan - kävi vuotamaan kun olimme jättäneet tiivisteet pois :-) Hyvältä näyttävät hanat ja toimivat moitteettomasti.

Itsellä meni koko eilinen päivä edellistä lukuunottamatta yläkerran pesuhuoneen laittian putseissa, sama jatkui vielä tälle päivällä. Faija pääsi aloittamaan lattioiden saumaamisen yläkerran pikkuvessasta ja siirtyi sitten saunaan. Työsauma on nyt saunan ja pesuhuoneen oviaukossa. Faija putsasi saumauksen jälkeen laatat ja sauma näytti kuivuttuaan todella hyvältä - vaaleni betonin harmaaksi kuten pitikin.

Liimattiin teräsportaiden reisipalkit alapäistään laattalattiaan kiinni samalla Sikan liimalla kuin wc-istuinkin.

Huommena sunnuntaina faija jatkaa pesuhuoneen lattian saumausta, istutamme yläkerran vessaan pöntön ja jos aika riittää niin upotamme tiskialtaan puutasoon keittiössä.

Perjantaina sähkäri oli paikalla ja on tulossa uudestaan maanantaina viimeistelemään tk-tilan kytkentöjä. TK-tilaan on saatu valot, iv-koneen lämpöpatterin ja viilennyspatterin toimilaitteet sekä kiertovesipumppu on kytketty. Myös liesi ja uuni toimii joten tänään keitimme perunat ensimmäistä kertaa raksalla.

Tänään Seppo, Kirsi ja Aurora kävivät iltapäivällä kylässä. Ilma oli niin lämmin ja tuuleton että nautimme välipalan ulkona. Caisla ja Aurora seikkailivat maastossa ja kävivät katsomassa ovatko muurahaiset jo heränneet - taisivat olla.

Jaa niin, muuttotarkastus on 21.4 tiistaina.