tiistaina, tammikuuta 06, 2009

Eilen maanantaina sain pesuhuoneen lattian käytännössä muutamaa erikoisemman mallista laattaa vaille valmiiksi. Puuttuvat laatat pitää työstää viikonloppuna ja liimata kaikki kerralla paikalleen.

Tänään leikkasimme faijan kanssa keittiön työtasot tammiliimapuusta - joudun peräytymään betonitasojen osalta aikataulusyistä. Niihin palataan kun projekti on muuten kasassa. Puutasot vaativat vielä yhden sauman osalta istuvuuden parantamista, altaan leikkauksen ja huulloksen teon jyrsimellä, kevyen pintahionnan, kiinnityksen ja öljyämisen.

Periaatteessa nyt on ruokailutilan lattiavaloja ja kodinhoitohuoneen tasovaloja lukuunottamatta kaikki valot asennettu - muutama halogenpolttimo pitää käydä hommaamassa. Laskuvirhe. Varsin hyvän näköiset ovat Rolo ja Minirolo valaisimet ja olohuoneen Flatscreen seinävalaisimet. Sähkäri saa aloittaa keskuksen kytkennän jotta saadaan valot päälle ja sähköä pistorasiasta. Tilasin juuri kodinhoitohuoneeseen kolme Savo Designin BIG TOP 2 valaisinta.

Yläkerran vessan lattia käytiin petkeleellä läpi ja isoimmat roiskeet tasoiteurkan ajalta raavittiin pois. Pitää vielä käydä lattia läpi timanttikupilla betoniliiman vuoksi. Sitten praimeri pohjaan ja toivottavasti viikonloppuna saamme sen laatoitettua - sama Sandstonen betonin värinen laatta tulee sinnekin.