sunnuntaina, huhtikuuta 12, 2009

Ei paistanut aurinko tänään vaikka niin ennustettiin. Pirun kalsa päivä. Faija saumasi pesuhuoneen lattian loppuun ja lattian putsien kanssa hänellä meni Mian kanssa koko päivä.

Saumasin ja putsin yläkerran vessan jalkalistalaatat. Alakerran vessaan laitoin silikonit seinien pystysaumoihin. Huomenna sama juttu yläkerran vessaan ja katorajaan molempiin tiloihin akryylimassat.

Keittiössä upotin tiskialtaan tammitasoon, tein altaan reunaan yhden 32mm reiän lisää kun siinä oli varaukset vain kolmelle liitynnälle. Nyt altaassa on kiinni HansGrohen hana, pesunesteen pumppupullo, pesukoneliitäntä sekä pesualtaan poistoventtiili. Periaatteessa allas on huullettavaa mallia mutta jätin sen pintaan kun profiili sen salli. Pesuallas on alapuolelta kiinni omilla kiinnikkeillään, tason ja altaan väliin pursotin väritöntä silikonia. Käytännössä taso on öljyämistä vaille valmis. Tason alla pitää tehdä ensi viikolla vesi- ja viemärikytkennät pesukonehaaroituksineen. Viemäröintiä pitää vielä miettiä kun se tulisi ylös keskeltä kaappirunkoa just siinä missä jätevaunun pitäisi päästä kulkemaan.

Tarkoitus on huomenna kiinnittää yläkerran pikkuvessan wc-istuin ja sitten jotain muuta ... pitää miettiä, työlista on riittävän pitkä.