lauantaina, marraskuuta 29, 2008

Viikolla paneloin saunan seinät ylintä ja alinta varvia vaille valmiiksi. Kivaa hommaa kaapparin ja viimeistelynaulaimen kanssa. Siinä taisi kulua kolmen arki illan tunnit. Paneloitavaa seinää em. lisäksi on vielä pesuhuoneen puolella 2,4m2 alue suihkuseinää vastapäätä.

Tänään lauantaina rakennettiin saunan kattorakenteet siihen kuosiin että pääsen viikolla paneloimaan katon. Alaslasku on yksinkertainen kehikko kakkoskakkosesta jonka reunajuoksut on propattu kiviseinään ja väliin noin 40 sentin jaolla juoksut. Alapintaa saunasatua ja 22x50 rimat tervaleppäpanelin alle. Välitilassa tiivistettiin höyrynsulkumuovi liimaamalla ulkoseinään kiinni. IV-putkien kondenssieristeet on varmuuden vuoksi nippusiteillä vahvistettu. Saunan poistoilmaputkeen tehtiin 8 millin reikä välitilaan vastaavan mestarin suosituksesta, sama tehdään pesuhuoneessa.

Huomenna laitetaan pesuhuoneen katon juoksut siihen kuntoon että pääsen viikolla paneloimaan katon. Pitää muistaa tilata sähkäriltä suojakupit halogeeneille pesuhuoneeseen tai tarvittaessa tehdä itse kipsilevystä.