tiistaina, huhtikuuta 14, 2009

Mitäs tänään? Sähkärit olivat koko päivän raksalla viimeistelemässä tk-tilaa ja asennuksia siten että huommena keskiviikona voivat kirjoittaa pöytäkirjan muuttotarkastusta varten. Näkyviä muutoksia olivat ulkopistorasiat päärakennuksen ja talousrakennuksen seinissä, ulkovalot päärakennuksessa ovat nyt kytkimen takana (tulevat myös ir-ilmaisemen taakse myöhemmin) ja olohuoneen lattiavalot syttyivät - polttimot eivät olleet paikkaallan kunnnolla. Mittaukset ja keskuksen merkintä oli käynnissä äsken kun lähdin pois varttia varttia vaille yksitoista.

Talousrakennuksessa kävi ilmi että askarteluhuoneen kattovalojen toinen kaapeli on kiepillä jossain villoissa ja päätettiin katkaista pois ja pujottaa uusi juoksujen päälle höyrynsulkumuovin alapuolelle. Jouduin ottamaan tätä varten kaksi kipsilevyä alas - onneksi katto ei ollut kitattu/maalattu. Tätä jatketaan viikonloppuna.

Asensin keittiön lavuaarin viemärin, kytkin vedet hanaan ja pesukoneeseen. Helmiliitokset näytti pitävän vettä pienen loppukiristyksen jälkeen. Tiskipöytä on tältä osin käyttökunnossa. Viikonlopppuna pitää kiinnittää tasot yhteen, laittaa öljy pintaan ja kiinnittää lavuaarikulmaan tasovalo.

Huomenna on tarkoitus työstää porraskaiteita eteenpäin - yläkerran wc-istuin jää suosiosta viikonloppuun. Tarkoitus on tällöin faijan kanssa laittaa kalusteita ja pöytätasoja paikalleen pesuhuoneessa ja vessoissa mikäli saamme ne hankittua perjantaina.

Sellaista - muuttotarkastus menee läpi jos lvi-tarkastukset saadan tällä viikolla tehtyä.