keskiviikkona, heinäkuuta 11, 2007

Tänään on satanut käytännössä koko päivän joten omalta osaltani homma oli ponttilautojen kyllästäminen autokatoksessa. Kasassa on nyt joku reilu 150jm kahteen kertaan kyllästettynä ja huomenna tulee joku 120jm lisää - jäljelle jää vielä 100jm joka on täysin käsittelemättä.

Kattoristikot nousivat tänään päärakennuksessa harteille - yllätys oli suuri kun odotin että tämä olisi tapahtunut vasta loppu viikosta ja olisin ehtinyt viimeistellä kattoristikoiden päät. Pitää tehdä ylhäällä :( Ensimmäinen onnettomuus tapahtui kattoristikoiden nostojen yhteydessä - työmieheltä kaatui tikkaat alta ja betonilattia on kovaa. Käsi murtui ja duuni loppui siihen. Varamies saadan ensi viikon alussa joten taukoa tämän osalta.

Vettä tuli tänään taas niin paljon että oli pakko käydä lastalla vetämässä kerrokset kuivaksi. Yläkerran lattia näyttää aika karulta kun siihen jää kaikesta mekaanisesta rasituksesta jäljet - kengistäkin. Toivottavasti olisi nyt pari päivää kuivempaa. Alakerrassa on eteisen ja teknisen tilan valussa on jotain ylimääräistä porrasta ja ryhmyä joka tuli muovien päälle jääneestä betonilietteestä. Pitää katsoa jos saisi huomenna höylättyä pois.