maanantaina, kesäkuuta 11, 2007

Perjantaina Lindberg toi 10m3 salaojasepeliä josta 7,5m3 on tarkoitus käyttää talousrakennuksen sisäpuolisiin täyttöihin - siirtoon lapiolla ja kottikärryillä yhteen pekkaan meni reilu seitsemän tuntia.

Lauantai aamuna tajusin että saunan alaslaskuissahan on ilmanvaihtoa - ei tullut sitten informoitua lvi-urakoitsijaa tästä ajoissa ja nyt mennään riskillä. Yrittää päästä tekemään puolen viikon paikkeilla.

Sähkäri totesi tänään illalla saunan alaslaskujen sähköistämisestä että ei kannata tehdä ennen kuin lattiavalut ja väliseinät ovat paikallaan jottei työmaa ole täynnä johtoa ja mahdollisesti väärissä paikoissa olevia johdotuksia. Alaslaskua ei siis saada kiinni muutamaan viikkoon.

Vastaava kävi toteamassa että saunan rakenteissa on syntymässä kylmäsilta joka pitää korjata. Sisäpuoliset päädyt pitää ymmärtääkseni purkaa eristeelle ts. sisäpuolinen kivi pois ja PU-levyä tilalle.

Talousrakennuksen peltikatto valmistuu sentään mallikkaasti. Nyt ilta kymmeneltä peltiseppä oli vielä hommissa. Kaikki rivipellit olivat paikallaan ja alustavasti kiinnitetty - listoitus ja mankelointi niin se on valmis. Hyvän näköinen tulee.

Saunan katto on edennyt sitten viime viikon vain aavistuksen mutta kuulemma lupasivat tänään peltisepälle että huomenna tiistainana pääsisi ottamaan mitat ja sitä mukaa aloittamaan asennuksen loppu viikosta.

Päärakennuksen osalta projekti seisoo paikallaan - mitään ei ole telineiden puutteen vuoksi tapahtunut toisessa kerroksessa. Telineet ovat kiinni saunalla ulko asennuksissa huomisen.