maanantaina, syyskuuta 29, 2008

Viikonloppu alkoi ikävissä merkeissä. Caisla ilmeisesti teloi niskansa perjantaina kun oli tehtyt päälläseisontaa kotona. Caisla heräsi lauantaina aamuyöstä siihen että niska on ihan jumissa eikä pää käänny lainkaan - raukasta tuli sänkypotilas. Sunnuntai ja maanantai meni samoissa merkeissä. Sunnuntaina likat jonottivat terveyskeskuksessa ja Jorvissa yhteensä kymmenen tuntia. Uskomatonta!

Kaikesta huolimatta raksalla saatiin viikonloppuna rimotettua talousrakennuksen seinää joku 160jm. Sisällä saarekkeen tammipuinen pöytälevy on työstetty lieden ja pesuhallas/hanayhdistelmän asennusta varten. Viimeistelin tason tänään jyrsimellä, hioin pinnat ja vedin niihin varvin öljyä. Ensi viikonloppuna laitetaan allas paikalleen ja kiinnitetään taso kaappirunkoihin.

Ensi viikolla pitäisi olla tulossa olohuoneen puuttuvat valot joten päästään valmistelemaan olohuoneen parketointia. Myös Steinfix matskut saapuivat Ruotsista joten sekä takan betonialusta että betoninen tiskipöytä saataneen pinnoitettua.