keskiviikkona, kesäkuuta 13, 2007

Tiistaina ja tänään keskiviikkona tapahtunutta.

Saunan katto tuli tänään laudoituksen osalta siihen kuntoon että peltiseppä pääsee eteenpäin - kävi ottamassa katon mitat eilen ja pellit menivät tilaukseen. Kattourakoitsijat olivat kuitenkin vetäneet rungon kohdalta katon umpeen vaikka puhuttiin että jätetään 50mm välit :( Saunalta on kaikki telineet siirretty päärakennukseen toisen kerroksen ladontaa varten. Periaattteessa puutyöt ovat räystäslautoja vaille valmiit. Sisällä voidaan aloittaa täyttöjen valmistelut.

Päärakennuksessa toisen kerroksen telinetyöt tehty ja kivikuorma on nostettu päälle. Ladonta pääsee alkamaan huomenna torstaina. Pitää hakea yksi satsi kympin terästä toiseen kerrokseen - menee ihan sairaasti.

Päärakennuksen pohja on puhdistettu lauantaista sisätäyttöä varten jolloin aamu seitsemältä tulee hihnakalusto siirtämään noin 45m3 sepeliä sisään. Tätä varten täytyy huomenna käydä jatkamassa suojaputket sähköjä ja vesiä varten. Täyttöä tulee 50cm tasaisesti joka tiivistetään 140kg täryllä viikonloppuna. Tarkoitus on tiivistää myös talousrakennuksen pohja valukuntoon samalla.

Tänään pidettiin palaveri lvi-vastaavan kanssa aikatauluista jotka suunniteltiin seuraavasti:

18-19.6 viemärit ensimmäiseen ja toiseen kerrokseen
20-24.6 pohjaan styroksit ja yläkertaan "painimatto" (pitää odottaa että saadaan telineet pois)
25.6 vesiputket uritetaan styroksiin ja nostetaan väliseinille missä tarpeen
26-27.6 betoniverkot
28-29.6 lattialämmitys ja valuvalmius

lvi-vastaava on lomalla viikot 27-28 jonka aikana pitää päästä väliseinissä ylöspäin sekä tehdä saunan täytöt odottamaan viemäröintiä. Saunalle päätettiin rakentaa radon-putkitus ja tuuletus.

Ensi viikolla tulee kattoristikot ja muu aiheeseen liittyvä.