keskiviikkona, tammikuuta 09, 2008

Viime viikonloppuna jatkettiin yläkerran makuuhuoneen alaslaskurunkoja faijan kanssa - sama ohjelman on tiedossa tulevana viikonloppuna. Homma eteneni varsin mukavasti ja isoin makuuhuone tuli valmiiksi tältä osin ja samalla speksillä mennään isompi lastenhuonekin. Ohessa muutama kuva aiheesta.

Tekemäni smyygit yläkerrassa näyttivät onnistuneen varsin kohtuullisesti - vielä on jäljellä kahdeksan aukkoa joista kolme on isoja olohuoneen ikkunoita. Palaan tähän aiheeseen jahka saadaan alaslaskurungot levytysvalmiuteen.

Eilen tiistaina oli raksalla aamusta sähkäri ja lvi-asentaja jotka kytkivät maalämpöpumppua käyttökuntoon - ei tullut vielä. Valmius on se että maalämpöpumppuun on sähköt kytketty, samoin porakaivoon. Putkari oli vetänyt porakaivolle saattolämmöllisen letkun joka oli vielä kytkemättä kaivoon - sisällä oli vesipisteissä letkut viimeistelty kalustekytkentöjä varten. Maalämmön osalta homma on kuulemma tikissä nyt perjantaina.

Sähkäri lupasi ensi viikolla vetää talous- ja saunarakennukseen syötöt siten että saadaan laatat lämpöisiksi. Päästään aloittamaan sisäkattoduunit näissäkin.