maanantaina, elokuuta 06, 2007

Sähkäri merkkasi sisäseiniin rasioiden ja kytkimien paikat jotka runkoryhmä avasi. Osassa ovenpieliä oli tehty jo valut harkkoihin joten piikkausta joudutaan vielä syventämään jotta saadaan rasiat paikalleen. Sähkäri tulee keskiviikkona jatkamaan rasioinnin ja putkitusten osalta 1-kerroksen sisäseiniä.

LVI-urakka alkoi ilmanvaihdon osalta ja sinistä Uponorin putkea Armaflexillä paketoituna syntyi 1-kerrokseen. Hanke jatkuu tiistaina kun kantavaan väliseinään teknisen tilan ja keittiön väliin piikataan kolme reikään ilmanvaihdolle. Välipohjassa lvi-kuilua jouduttiin leventämään 1000x200mm kokoon jotta eristeisille putkille jää riittävästi tilaa.

Saunalla styrokseihin on asennettu käyttövesiputket, koroterengas pesuhuoneen lattiakaivoon sekä saunaan asennettu pintavesiviemäri. Huomenna asennan valuverkon ja valukaistaleen - uretaania muutamaan kohtaan niin se on siinä. Sähkäri asentaa lattialämmityksen keskiviikkona verkkoon. Lattiavalu osuu ensi viikolle.

Parvekkeen runkorakenne tuli tänään valmiiksi kattolaudoitusta myöden. Työnaikainen käynti päärakennuksen katolle on rakennettu käyttäen hyväksi parvekkeen runkoa ja laajentamalla sitä. Näyttää aika hurjalta viritykseltä - katsotaan mitä peltimies sanoo. Katolla oli vielä räystäspuut tasaamatta räystäslaudan kanssa - peltimiehen vaatimus. Osmo lupasi tehdä tiistaina aamusta pois.