lauantaina, joulukuuta 29, 2007

... reilu tunti säätämistä ja vain yhden 600x1800 ikkunan muotit paikallaan - todella hidasta yksin. Lounastunti ja sitten jatketaan.

Eilen lauantaina sain kahden huoneen aukot, neljä ikkunaa ja yksi ovi, muotitettua ja tänään päästiin aloittamaan smyygien rappaus. Aika mukavasti etenee homma ensikertalaiselle - huomenna jatketaan samalla aiheella.

Tänään huomasin että jostain syystä nyt kovalla länsituulella ja sateella vesispray pääsee olohuoneen yhden ikkunan alakulmista sisään - betoni oli kosteaa kulmissa ja ikkunapenkissä. Samoin yksi kohta paikallaanvalussa näytti kostealta. Muissa huoneissa en efektiä huomannut - en ole aikaisemmin törmännyt vaikka tuulta ja sadetta on ollut samasta suunnasta. Laitoin kuvat vastaavalle ja katsotaan mistä rakenne vuotaa.

Toinen havainto oli että puhdistamon monttu on täynnä vettä ja puhdistamon säiliöön on päässyt valumaan vettä. Tällä ei kaiketi ole mitään merkitystä mutta montusta pitää saada vesi johdettua pois. Maanrakentaja tulee tiistaina arvioimaan tilanteen - kaivetaan ja salaojitetaan.

Ei kommentteja: