maanantaina, huhtikuuta 20, 2009

Perjantai meni Ikean keikassa joten raksalla ei muuta kuin kuorma lisää lastulevyä ja tammitasoja wc:den pöytätasoiksi. Fiksasin iv-koneen lämpöpatterin indikoinnin. Se oli virheellisesti kytketty samaan piiriin jäähdytyksen ohjauksen kanssa. Kun siirsin lämpöpatterin toimilaitteen ohjauksen piirilevylle niin homma rupesi toimimaan. Nyt iv-kone käyttää tuloilmaohjausta lämpöpatterin osalta. Jäähdytyskin näytti toimivan - mittaa huonetermostaatin avulla huoneilmaa ja avaa jäähdytyksen venttiiliä mikäli lämmöt nousee yli asetetun. Mielenkiintoista nähdä miten jäähdytys pelaa kesäkuumalla. Toivottavasti tulisi pirun kuuma kesä :)

Lauantaina faija teki pesuhuoneeseen ja saunaan alasaumojen putsit ja veti vaaka ja pysty saumoihin silikonit. Suihkuhuone on nyt käyttökunnossa. Itselläni meni koko päivä portaiden käsijohteiden kanssa; niitä piti työstää kapeammiksi, lattaraudalle tarvittavaa uraa pohjassa levennettävä ja syvennettävä, portaiden yläpäässä piti työstää kahden kaidepuun liitos (vielä viimeistelemättä). Kiinni on ja vaatii vielä kaidejatkon hiomisen, muutamien oksanreikien paikkaamise ja pintakäsittelyn.

Sunnuntaina kiinnitin yläkerran parven kaidepuun ja rakensin pääsisäänkäyntiin kuormalavoista paremmat portaat kaiteineen. Samalla tein paremmat portaat kuormalavoista talousrakennukseen ja tekniseen tilaan.

Tänään tein vielä muutamia säätöjä, lähinnä siivoilua. Kytkin toimilaitteet sekä ylä- ja alakerran jakotukkiin joten nyt huonetermostaatit toimivat. Painoin ruokailutilassa toisen lattiavalon kuoppaansa.

Huomenna tiistaina mennään Vastaavan kanssa kokeilemaan miten muuttotarkastuksessa käy. Kovasti olen yllättynyt ja pettynyt jos tulee hylsy.

Ei kommentteja: